Efter 3 veckor…

Det går upp och ner med vikten – suck! Jag får nog också erkänna att jag slarvar en del nu.

Hursomhelst, torsdag 12 juni hade vi sommaravslutning på Xtravaganza. Jag kände mig lite hängig, det kändes som om jag hade någon skit i kroppen. Vi gick i alla fall en 3 km promenad och jag fick ta det så vackert. På fredagen kände jag mig fortfarande hängig så jag tog en extra vilodag.

Under helgen gjorde jag en testpromenad på en 5-km runda, Kåhögsrundan à la LEK, den är dryga 5 km. Jag mätte upp den till 5,2 km och jag hade lite mer än 50 min. Helt ok. På söndagen var förkylningen ett faktum, skit också! Inte så mycket att göra.

På måndagen åkte jag in för att sätta på 24H-blodtrycksmanschetten hos Medikus för att sedan åka till jobbet och boka om mina kunder. Jag hann briefa min chef kort också.  Väl hemma dunsade jag ner i soffan och sov ett par timmar rakt av, helt totalt slut. Usch vad jobbigt. Resten av veckan fram till idag har varit i vilans tecken.

Idag var jag dock hos Mats, min massör, och fick en rejäl ryggknådning. Jag vågade det för förkylningen är nästan helt borta och jag hoppas naturligtvis på en lugn och skön midsommarhelg. Vi hörs nästa vecka! Njut av det fina vädret och var ute!!

garfield_malbildRemember – your are FABULOUS!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s